Besøk på Akvariet


Lørdag 12. april var det endelig klart for årets 2 grand galla dag. Dagen skulle tilbringes på Akvariet på Nordnæs. Klokken 14.30 stilte 48 skansegutter på linje, med hensyn til den påbegynte påskeferien må vi si oss fornøyd med frammøte. Desverre var begge løyntantene syk idag, så kompanisjefene fikk mye å gjøre Etter at sjefen hadde sagt sine ord, marsjerte korpset direkte ned til Akvariet.

En god stund før ankomst måtte sjefen blåse av slagerne, dette fordi at vi måtte ta hensyn til dyrelivet på Akvariet. På Akvariet gikk guttene pelotongvis sammen med sine sideoffiser, og fikk følge dyrelivet på nært hold. Spesielt populært var foringen av slangene… Ellers fikk guttene sett både krokodiller, pingviner, torsk og mye annet. En flott opplevelse for enhver skansegutt…

Klokken 17.30 presis var det avmarsj fra Nordnæs til Skansen. På Skansens gikk guttene skryt for god marsjering, og oppførsel på Akvariet. Og nok en gang ble guttene oppfordret til å få med sine kamerater på Skansen. Klokken 18.00 ble det avsluttet med parade for fanen.

God påske alle sammen!


- Trykk på bildene for å se dem i stort format -

På vei til Akvariet. Sjef Lars Petter Jørgensen og adjutant Kristoffer Mjøs. Med fanen Cato Sæle.

- "Sånn krabbe hasje eg sett før" Guttene var fasinert av de flotte og rare dyrene på Akvariet.

Røkter Joachim Ekeli mater slangene... Og guttene følger godt med.


Nesten som å være på kino...
Pingviner er morsomme dyr... Det synes iallefall Skanseguttene.


Straks klart for avmarsj. Anders Bredvik fra 1. pelotong smiler til fotografen.


Publisert: Onsdag 16. april 2003
Tekst: Lars Petter Jørgensen
Foto: Elisabeth Mong