Fellesutmarsj / idrettsdag
SSS-alliansen 2003Søndag 27. april ble årlige fellesutmarsjen sammen med Sydnæs og Sandvikens bataljoner avholdt.

Klokken 10:45 stilte 40 skansegutter på linje, noe som er årets dårligste fremmøte og et fremmøte som Rådet er meget dårlig fornøyd med. Klokken 11.00 stilte Sandvikens opp nedenfor brannstasjonen, og marsjerte opp på Skansen i stram giv akt. De var flere enn på fjorårets fellesutmarsj, men også dem burde vært mye større. Rett etter Sandvikens kom Sydnæs marsjerende over Skansen, og de var flotte som vanlig, med ca. 35 gutter på linje. På Skansens ønsket årets Skansesjef alle velkommen til nok en fellesutmarsj med SSS-alliansen. Vi begynte så å marsjere oppover til Skansemyren Idrettsplass, i rekkefølgen; Skansens, Sydnæs, Sandvikens. Mange skuelystne beboere på Skansemyren hadde også i år tatt turen ut for å se korpsene marsjere forbi…

Da vi kom frem til Skansemyren fikk vi raskt fordelt guttene inn i garderober. Og ikke så lenge etter startet de mange aktivitetene vi hadde lagt opp til. Aktivitetene var blant annet, lengdehopp, løp, ballkast og fotball. Skansens utmerket seg godt i de fleste grener. Spesielt i fotballturneringen tok vi det meste av seire. Etter en lang dag på Skansemyren stilte korpsene opp igjen på linje klokken 17.00 og marsjerte mot Skansen. På Skansen ble det diplomutdeling og fellesparade, før dagen ble avsluttet ca. klokken 18.00.

Nok en vellykket dag med SSS-alliansen, men alle tre korpsene burde vært mye større. Vi håper det bedrer seg til fellesoppvisningen 10. mai.


- Trykk på bildene for å se dem i stort format -

1. pelotong, med sideoffiser Morten Rasmussen på vei til Skansemyren.


Skansens hilser Sydnæs ved innmarsj Skansemyren.

Snart klart for løp... nr. 1 f.v. Alexander Mjøs, nr. 4 Alexander Tønnessen. Begge fra Skansens.Dette bildet forklarer vel litt hvor overlegen Skansens var i fotballturneringen. Keeperen tar seg tid til å klatre litt i nettet.

Skansens på vei mot mål!!!
Mange foreldre og andre interreserte var møtt frem for å følge korpsene. Foreldregruppen holdt selvfølgelig åpen kafé..


Publisert: Tirsdag 29. april 2003
Tekst: Lars Petter Jørgensen
Foto: Elisabeth Mong