Skansegutten.no
Hovesiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
KontaktVerdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Landtur 2008

Publisert: 9. juni 2008 - Tekst: 1.komp. Norman ZachariassenSesongen 2008 nærmer seg dessverre slutten. Alle de vanlige marsjdagene er unnagjort, kinodagen er ferdig sett, 17. Mai er feiret og idrettsdagen er svettet bort. Nå gjenstår det kun en dag igjen med Skansens Bataljon. Velkommen til landturen 2008.

Årets landtur går til brushytten hvor vi skal ha det kjempegøy! Her skal det grilles og vi skal ha spennende aktiviteter som det fantastiske rebusløpet og den kanonspennende fotballturneringen! Dessuten får nå alle sett den flunkendes nye brushytten.

Dagen starter på Skansen hvor alle møter kl. 10.55 i Grand Galla. Det er viktig å huske å ta med seg aktivitetsklær man kan bruke der oppe! Vi marsjerer så ned til Fløibanen hvor vi tar banen opp til Fløien. Derfra marsjerer vi til Brushytten. Etter endt dag på fjellet går turen ned igjen til Fløibanen som vi tar til stasjonen ved Skansen. Vi marsjerer så til Skansen slik at vi er der ca. kl. 17.00. Der kan alle som ikke kunne være med på Brushytten møte opp kl. 17.00 i Grand Galla! På skansen blir det utdeling av utmerkelser og taler før vi regner med å være ferdig rundt 19.00. Og da mine damer og herrer, da skal sjefen i dammen!

Så bli med på en fantastisk sesongavslutning med Skansens Bataljon!

Siste hilsen fra rådet 2008,
v/ 1. Komp. Norman Zachariassen

Vel møtt!
© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".