Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Ny SKANSEGUTTEN redaksjon


Publisert: 18. november 2010
Tekst: Lars Petter Jørgensen

- Det ble onsdag 17. november konstituert ny redaksjon i medlemsbladet Skansegutten, og arbeidet mot neste utgave av bladet er i gang for fullt. Redaksjonen består av 5 fremadstormende gamlekarer, hvor samtlige har sin bakgrunn som sjef for Skansens Bataljon. Redaksjonen blir ledet av den yngste av oss, sjef 2009 Norman Zachariassen. Du finner en kort presentasjon av redaksjonen under.

Deadline for bidrag til neste blad er satt til 1. januar 2011. Vi håper og tror det finnes mange skriveglade skansevenner der ute. Så har du en sak du vil skrive om eller en god historie på lur kontakt oss allerede i dag. Små notiser i form av kommentarer eller leserinnlegg er også av stor interesse. Hjelp oss å lage tidenes beste Skansegutten! Bidrag kan sendes til redaktøren på e-post normanzachariassen@gmail.com. Du finner ytterligere kontaktinfo under.

Vi trenger også flere annonsører. Ønsker du eller en bedrift du kjenner å annonsere i Skansegutten? Ta kontakt med Martin Olaussen på molaussen@gmail.com.

Redaktør: Norman Zachariassen
E-post: normanzachariassen@gmail.com
Telefon 909 69 838

Bakgrunn: Startet sin skansekarriere i 2002. Rådsmedlem fra 2004. Avsluttet som sjef i 2009. Klar til å gjøre en solid innsats som gamlekar.
Sekretær: Erlend Liisberg
E-post: erlend.liisberg@gmail.com
Telefon 932 90 761

Bakgrunn: Tidligere offiser. Avsluttet som sjef i 2007. Redaktør i Skansegutten i 2009. Er også medlem av hovedstyret i Skanseguttenes Forening.
Kasserer/annonser: Martin Olaussen
E-post: molaussen@gmail.com
Telefon 932 88 413

Bakgrunn: Tidligere offiser. Avsluttet som sjef i 1999. Var med i redaksjonen på begynnelsen av 2000-tallet. Er også medlem av hovedstyret i Skanseguttenes Forening.
Layout: Eirik Hagesæter
E-post: eirik@erkebergenser.no
Telefon 913 23 485

Bakgrunn: Tidligere offiser. Avsluttet som sjef i 1984. Har vært aktiv i redaksjonen i alle år. Helteborgridder 2000. Er også aktiv i Brushyttestyret.
Web: Lars Petter Jørgensen
E-post: lpj@skansegutten.no
Telefon 934 26 042

Bakgrunn: Tidligere offiser. Avsluttet som sjef i 2003. Redaktør i Skansegutten i 2003-2007. Ansvarlig for skansegutten.no siden 2002. Er også leder av Husstyret.

 

 

 

 
© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".