Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Landtur 2010
Bø i Telemark
17-20. juni

Publisert: 03. juni 2010
Tekst: Rådet


Sesongen 2010 er gått i gang, og selv om vi ønsker det, går den unngåelig mot slutten. Tradisjonen tro avsluttes sesongen med landtur, og i år har Rådet den glede av å annonsere at turen går til Sommarland i Bø. Avreise er torsdag 17. juni, og retur til Bergen er søndag 20. juni hvor sesongen avsluttes som vanlig.

Vi skal overnatte i Solstua, et lite stykke utenfor Bø. Detaljert program finner du under, men vi kan nevne fotballturnering, rebusløp, grilling og selvfølgelig et besøk på Sommarland.

Årets egenandel er kroner 900,-. Det vil bli mulighet til å redusere denne prisen gjennom loddsalg, og mer info om dette vil bli utdelt i nærmeste framtid. Selges fire loddbøker, er turen gratis.

For å ha en oversikt over hvor mange som kommer til å delta på årets landtur, har Rådet satt en frist for påmelding: 5. juni 2010Informasjon om loddsalg til landtur 2010

I forbindelse med årets landtur til Bø i Telemark vil det bli arrangert loddsalg. Hver soldat hvil få utdelt et ønsket antall loddbøker, og disse må være levert inn igjen senest lørdag 5. juni. Loddene koster 2,- stk og dermed vil en utsolgt loddbok være verdt 200,- Av disse pengene vil 150,- gå til å redusere egenandel på turen. Det vil si at fire solgte loddbøker gir en gratis tur. Hvis noen klarer å selge mer enn 4 loddbøker, vil 100,- av disse gå rett til den enkelte som lommepenger.

De som ikke ønsker/kan være med på årets landtur, får allikevel muligheten til å selge lodd. For hver utsolgte loddbok vil disse få 100,- rett i egen lommme.

 

 


  

 © 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".