Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Til alle skansegutter & foresatte
Velkommen til åpen dag
i Skansen Brannstasjon

Publisert: 11. februar 2012 - Tekst: Lars Petter Jørgensen

Print Friendly and PDF

Rådet og Turkomiteen for Nederland 2012 har gleden av å invitere alle skansegutter og foresatte til åpen dag i Skansen Brannstasjon onsdag 15. februar klokken 18.00 – 20.00 . Dette skal bli en dag hvor skanseguttene og foreldre kan bli bedre kjent med offiserene som skal lede Skansens Bataljon neste sesong. Det vil samtidig være mulig å melde seg inn i korpset og få med seg uniform hjem. Offiserene tar også imot påmeldinger til Nederland turen i juni (les mer under)

Ta gjerne med kamerater som også vil melde seg inn i Skansens Bataljon. Vi minner om årets vervepremie, som er gratis Nederland tur til dem som verver minst to nye medlemmer til Skansens Bataljon.

Vi disker opp med pizza og brus til skanseguttene. Og foresatte vil selvsagt få kaffe og noe godt å bite.

Klokken 19.00 vil Turkomiteen presentere siste nytt om…
TUR TIL NEDERLAND 24. – 29. JUNI 2012

I lang tid har turkomiteen, i samarbeid med Rådet, arbeidet mot det som skal bli tidenes skansetur i juni. Turen går som kjent til Nederland, hvor vi skal bo i den lille byen Soest, ca. en times kjøretur fra Amsterdam. I Nederland vil det bli lagt opp til en opplevelsestur av de sjeldne, med blant annet besøk i Nederlands største fornøyelsespark, dyrepark og kanalbåttur i Amsterdam.

I januar var representanter fra turkomiteen i Nederland for å sjekke ut de forskjellige attraksjonene og besøke bostedet. Vi sitter igjen med mange gode inntrykk, og vi gleder oss til å ta med oss alle sammen i juni. Avreise med fly fra Bergen blir søndag 24. juni, med retur til Bergen til sesongavslutning fredag 29. juni. Prisen for hele turen er satt til kun kroner 1200,-, så dette blir mye tur for pengene!

Påmeldingsfristen er satt til 20. mars, og flere har allerede meldt seg på. Men vi ønsker gjerne enda flere deltagere. Og på dette møtet vil turkomiteen informere om turen og svare på alle spørsmål dere måtte ha, samt at vi vil presentere programmet for turen. I tillegg vil vi vise bilder og film fra de forskjellige stedene vi skal besøke.

Husk at dere alltid finner mye informasjon på… WWW.SKANSEGUTTEN.NO


Vi håper alle har muligheten til å komme denne dagen. Vel møtt!

Stor skansehilsen fra Rådet og Turkomiteen© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".