Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Brushytten kaller

Publisert 1. oktober - Tekst: Lars Petter Jørgensen - Foto: Eirik HagesæterFørstkommende onsdag 3. oktober blir det dugnad på Brushytten. Det er veldig gledelig at en god gjeng allerede har meldt seg til tjeneste. Både gamlekarer og aktive er klar til å yte en innsats.

Brushyttestyret har laget en god liste over arbeid som skal utføres. Men det blir helt sikkert tid til litt buekorpsprat også, og ryktene sier at de disker opp med hotdog og annet godt underveis. Dette blir gøy !

De som ønsker transport opp møtes senest kl. 17.00 på Skansen. Vi ser for oss at vi kan holde på til mørket tar oss, forhåpentligvis til kl. 21.00. Noen vil også ta Fløibanen fra nedre stasjon kl. 17.00.

Vi vil gjerne ha flere med oss. Hvis du har lyst er det fint om du gir en tilbakemelding til Eirik Hagesæter på e-post eirik@erkebergenser.no idag tirsdag.
© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".