Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Slukk tørsten med
vann fra Brushytten

Publisert: 1. april 2012 - Tekst: Lars Petter Jørgensen - Foto: Skansegutten.noSkanseguttenes Forening ved Brushytte-styret lanserer nå sitt eget flaskevann.

- I flere måneder har vi jobbet sammen med firmaet LIRPA i Østerrike, som har hjulpet oss å få produsert flaskevannet som bærer navnet ”BRUSHYTTEN” forteller en engasjert formann i Brushytte-styret, Holger Hagesæter til Skansegutten.no

Vannet som kommer fra Blåmannsvannet like ved Brushytten går gjennom en avansert rense prosess hos fabrikken i Østerrike. Før det fraktes tilbake til Bergen og et lokalt bryggeri som tapper det på eksklusive glassflasker med flotte etiketter.

- Men er dette virkelig vann fra Blåmansvannet, Holger?
- At dette er hundre prosent ekte vare, kan jeg forsikre dere om. Vannet er kun renset ved hjelp av UV-lys, slik at eventuelle farlige bakterier dør.

- Så vi trenger ikke å frykte for en ny Giardia epidemi blant byens befolkning?
- Absolutt ikke! Dette er friskt fjellvann av ypperste kvalitet. Voss og Olden kan bare skygge unna, nå er det ”BRUSHYTTEN” som gjelder.

- Men er det ikke kostbart å fremstille et slikt produkt og ikke minst mye arbeid med å markedsføre det?
- Jo, Brushytte-styret har til nå brukt noen hundre tusen på dette, men vi har budsjettert med gode inntekter. Hvem vil nå velge noe annet enn ”Brushytten” når tørsten melder seg?
- Godt poeng, Holger!

Flaskevannet vil i første omgang bli produsert i to utgaver. Naturell smak og en type med smak av ekte Brushytte-buljong. Tusen flasker er klare fra bryggeriet, og disse vil nå brukes til å promotere det nye produktet. Vannflasker deles ut gratis på Brushytten i dag søndag. Men fortvil ikke hvis du ikke kommer deg på Brushytten, de 20 første som sender en e-post til lpj@skansegutten.no i løpet av dagen vil få en flaske gratis tilsendt.

Snart vil vannet også være tilgjengelig i en butikk nær deg!© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".