Skansegutten.no


--

Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil... 
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt

Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860
:.NEDERLAND 2012.:


Skansens Bataljon reiser til Nederland første uken i skolesommerferien 2012. Vi reiser fra Bergen søndag 24. juni og returnerer fredag 29. juni.

Vi vil i Nederland losjeres inn på et vertshus i den lille byen Soest, ca. en time fra Amsterdam.. Vel fremme vil det bli gjort mye gøy! Det planlegges daglige bussutflukter til aktiviteter som besøk i fornøyelsespark, sightseeing i Amsterdam, og mange andre spennende opplevelser.

Følg med på denne siden for stadige oppdateringer!

Publisert 6. juli 2012

Bedankt voor ons
- Takk for oss


Skanseguttene trivdes godt på bostedet, under vår tur til Nederland. StayOkay i Soest var et flott nyrenovert vandrehjem som passet utmerket for aktive skansegutter. Utearealet var også bra, med fotballbane, sykkelutleie m.m. i umiddelbar nærhet.

De ansatte var også tydelig interessert i hva Skansens Bataljon var for noe. Skansegutten.no lyste opp flere ganger på resepsjonisten datamaskin. En av dagene hadde de også printet ut bilde av fanen vår, som de brukte som bordkort under middagen.

Vi har nå lagt ut to nye filmklipp fra StayOkay.

Kjør film


Publisert 30. juni 2012

Syngeglade skansegutter

Vi har nå lagt ut en del filmklipp fra vår tur til Nederland. Se blant annet sjefen synge Pokerface og
alle skanseguttene stemme i når 2. kompanisjefen drar i gang med Justin Bieber.


Kjør film

Publisert 29. juni 2012

EN FANTASTISK
SKANSETUR ER OVER


Idag klokken 16.20 landet mange trøtte, men kjempe fornøyde skansegutter på Flesland. Vår opplevelsestur til Nederland er over. Det har vært en fantastisk tur.

Nå har vi lagt ut litt tekst og mange bilder fra alle dagene vi besøkte Nederland. Vi kan nesten garantere at deltagerne vil finne seg selv på minst et av bildene! Snart vil vi også publisere en større artikkel om turen

Les mer

Publisert 22. juni 2012

2 DAGER TIL AVREISE


Det er kun to dager til skanseguttene sitter seg på flyet, destinasjon Nederland! Skansegutten.no har for lengst startet nedtellingen til dette som skal bli en opplevelsestur av de sjeldne.

Nå er gjerne deltagere og foreldre godt i gang med pakkingen, og vi ønsker derfor å komme med en siste påminnelse om hva som er viktig å huske på.

Les mer

Publisert 17. juni 2012

1 UKE TIL AVREISE


I disse dager er vi sikker på at mange skansegutter gleder seg. Det er nå nemlig kun en uke til vi reiser til landet som kanskje er mest kjent for sine vindmøller, tulipaner og ikke minst tresko. I nesten 2 år har turkomiteen planlagt dette som skal bli tidenes skansetur. Vi er nå klar for fem dager med mye moro i Nederland.

Viktig informasjon ved fremmøte:
Deltagerne møter klokken 10.00 presis på Skansen søndag 24. juni, i uniform. Bagasjen må merkes med en stor rød sløyfe/bånd. Husk at pass skal leveres til reiseleder på Skansen, ha derfor dette lett tilgjengelig. All bagasje blir fraktet direkte til Flesland, ingen håndbagasje er mulig. Medaljer må pakkes i bagasjen, evnt. må foresatte ta vare på disse til hjemkomst.

Korpset marsjerer til Festplassen, hvor buss vil kjøre oss videre til Flesland. Buer og trommer blir fraktet tilbake til Skansen.

I forrige uke presenterte vi mye nyttig informasjon her på nettsidene, klikk "Les mer" for å finne dette. Her kan dere også laste ned vår informasjonsfolder.

Les mer


Publisert 10. juni 2012
2 uker til avreise

Sesongens absolutte høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Om ganske nøyaktig 14 dager reiser 41 aktive skansegutter og 5 gamlekarer til Nederland! Alt er nå klart for en uforglemmelig skansetur, fullpakket med mye moro.

På informasjonsmøtet 31. mai fikk foreldre utdelt informasjonsfolder og t-skjorter som guttene må pakke i bagasjen. Foreldre som ikke deltok på møtet har blitt kontaktet på e-post og noen via telefon. Husk også at reiselederne alltid er klar for å svare på spørsmål rundt turen - ring oss direkte eller send en e-post til nederland2012@skansegutten.no.

Informasjonsfolderen kan nå lastes ned fra Skansegutten.no. I tillegg har vi lagt ut litt ekstra informasjon.

Les mer

Publisert 25. mai 2012


Førstkommende torsdag 31. mai arrangerer turkomiteen infomøte for deltakernes foresatte. Møtet starter klokken 19.00 i våre lokaler i Skansen Brannstasjon.

Vi håper at alle har muligheten til å komme på dette møtet, hvor turkomiteen vil komme med mye praktisk informasjon før avreise.

Les mer

Publisert 28. januar 2012
Spørsmål & svar

nederland2012@skansegutten.no

Vi har nå laget en egen side med spørsmål og svar vedr. vår tur til Nederland i juni. Vi er opptatt av at alle foreldre skal få svar på det de måtte lure på, og samtidig føle seg trygge på at deres gutt blir ivaretatt på aller beste måte. Denne siden vil bli oppdatert løpende. Send gjerne dine spørsmål til turkomiteen på mail eller ring oss direkte.

Vi har veldig lyst at alle skansegutter som har mulighet melder seg på denne turen, vi lover en opplevelsestur av de sjeldne!

Les mer

Publisert 23. januar 2012

TURKOMITEEN PÅ TUR


Erlend og Lars Petter fra turkomiteen tilbrakte helgen 20-22. januar i Nederland. Her fikk vi testet ut flere av de planlagte attraksjonene vi skal besøke på skanseturen i juni. Blant annet besøkte vi bostedet i Soest, Rotterdam Zoo, Efteling fornøyelsespark og Amsterdam.

En flott tur med gode opplevelser, som vil gi turkomiteen enda bedre forutsetninger for å lage tidenes skansetur i juni. Arbeidet med å lage det endelig programmet for turen er i gang.

20. juni drar altså Skansens Bataljon til Nederland, og vi kan allerede nå love en opplevelsestur av de sjeldne. Vi ønsker selvfølgelig at så mange som mulig har lyst å være med oss på tur, og offiserene har startet påmeldingen til turen.
Selv om endelig frist er satt til 20. mars, håper vi at de som nå vet de skal være med leverer påmeldingskjemaet til en offiser snarest mulig. Masse info om turen finnes på samlesiden om Nederland 2012.


Underveis på denne forhåndsturen har vi delt våre opplevelser her på Skansegutten.no. Du finner rapporter og bilder ved å klikke på linkene under.


IKKE PÅMELDT ?

Vi vil ha med oss alle aktive skansegutter på tur i juni - Vi lover en opplevelsestur av de sjeldne ! Meld deg på hos en offiser i dag

Ønsker du mer info er turkomiteen alltid tilgjengelig på e-post nederland2012@skansegutten.no eller telefon 932 90 761

Du finner all info om Nederland 2012 på vår samleside


Publisert 14. januar 2012


Går alle i Nederland med tresko?

Det er bare ett av mange spørsmål turkomiteen håper å få svar på, når de nå sender de tidligere skansesjefene Erlend og Lars Petter avgårde for å sjekke ut forholdene på stedene vi skal besøke i juni.

I løpet av førstkommende helg skal vi besøke bosted, teste ut de forskjellige aktivitene og få svar på alt vi måtte lure på angående Soest og Amsterdam. Dette kommer til å bli til god hjelp når vi skal sitte sammen det endelige programmet for det som skal bli tidenes Skansetur!

Vi satser på å kunne dele våre inntrykk fra turen her på nettsidene. Så følg med i helgen 20. januar - 22. januar for stadige oppdateringer med bilder og annet moro!


Publisert 23. november 2011

Et nederlandsk eventyr

Dette er overskriften på Dagbladets store og gode omtale av fornøyelsesparken Efteling, som vi skal besøke på vår Nederlandstur i juni 2012. Ikke bare er dette Nederlands største og mest populære, parken har også vunnet en rekke internasjonale kåringer og er regnet som en av verdens beste temaparker.

I tiden fremover skal vi presentere flere av de planlagte aktivitene her på Skansegutten.no. Først kan du altså lese om Efteling Eventyrpark. Vi har nå lagt ut del informative linker og film fra parken.

Les mer

Publisert 17. november 2011
Turkomiteen inviterer til foreldremøte

I anledning Skansens Bataljons tur til Nederland i 2012, inviterer turkomiteen alle foresatte til informasjonsmøte på Skansen førtkommende onsdag 23. november kl. 19.00. Her vil hele turkomiteen og Skansens Bataljons offiserer være tilstede for å informere om våre planer og svare på spørsmål dere måtte ha.

Hvis dere har spørsmål før møtet kan e-postadressen nederland2012@skansegutten.no benyttes, eller dere kan kontakte turkomiteens medlemmer direkte.

Alle medlemmer skal ha mottatt invitasjon i posten
Skrivet kan lastes ned som pdf her


Publisert 2. november 2011

VI É KLAR FOR TUR
BLI MED DU OGSÅ


Planleggingen av neste sesongs store høydepunkt, turen til Nederland i juni, pågår for fullt. Mye er allerede på plass og vi venter nå på din påmelding.

Du kan nå ta en snikktitt turkomiteens rykende ferske informasjonsbrosjyre. Her finner du nyttig informasjon og bilder fra stedene vi skal besøke. Du finner også et påmeldingsskjema som må leveres til din sideoffiser. Informasjonsbrosjyrene er ferdig fra trykkeriet og offiserene vil dele denne ut straks.

Les mer (pdf)


Publisert 4. juni 2011

PÅMELDING & INFO


Vi starter nå påmelding for turen til Nederland for korpsets medlemmer i skoleferien 2012. Avreise skjer med fly fra Bergen til Amsterdam søndag 24. juni.

Vi har nå lagt ut påmeldingskjema, som også inneholder nyttig info om turen.

Skjemaet fylles ut og leveres til din sideoffiser, tamburmajor eller sjef. Skjemaet kan også skannes og sendes til turkomiteen på e-post nederland2012@skansegutten.no


Last ned påmeldingskjema
(pdf)

Publisert 4. juni 2011
INFOSKRIV

Turkomiteen kan med glede melde om at Skansens Bataljon reiser til Nederland første uken i skolesommerferien 2012.

Vi har nå publisert det første informasjons skrivet, som også skal være delt ut til alle aktive. Her finner du nyttig informasjon om turen og priser m.m.

Last ned infoskriv (pdf)


Publisert 4. juni 2011

Turkomiteen
Fra venstre: Obert Wetaas, Fredrik Larsen (2.kompanisjef 1998),
Willy A. Nielsen (sjef 1965), Erlend Liisberg (sjef 2007).
Rudi Rakner var ikke tilstede når bildet ble tatt
TURKOMITEEN ER PÅ NETT

Det har lenge vært kjent at Skansens Bataljon skal reise på tur til Nederland i skolesommerferien 2012. Og i den anledning har turkomiteen nå fått sin egen side her på Skansegutten.no. Her vil vi komme med informasjon om turen til Nederland i 2012. Det vil også komme bilder, linker og lignende som man kan se på mens man venter og gleder seg.


Turkomiteen består av 5 flinke gamlekarer. Og det er disse som sammen med korpsets offiserer planlegger det som skal bli en fantastisk tur for de aktive skanseguttene.


© 2004/2005 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.


Webdesign: Lars Petter Jørgensen
LENKER


INFO FOLDER

BLI MED PÅ TUR

KONTAKT TURKOMITEEN

nederland2012@
skansegutten.no


Erlend Liisberg
Telefon 932 90 761

Rudi Gerhard Rakner
Telefon 922 11 006

Willa A. Nielsen
Telefon 911 36 272

Lars Petter Jørgensen
Telefon 934 26 042

Kjetil Jensen
Telefon 918 16 123

Stig Mjøs
Telefon 913 49 089


Bosted i Nederland


http://www.stayokay.com/soest


Efteling eventyrpark


PDF
Skriv som publiseres på Skansegutten.no er ofte i pdf-format.

For åpne pdf-filer må du ha Acrobat Reader installert på din datamaskin.