153 år med stil

23. MAI 2013

I år ville offiserer prøve noe nytt, i håp om å gjøre Skansesesongen enda mer spennende for alle de aktive. Jeg tror vi fikk det veldig bra til i år.


Vi begynte dagen, ved å stille på linje kl 14.00. Vi marsjerte deretter ned på Peppes Pizza for å hive i oss noe mat, før vi marsjerte bort på Sentralbadet.
Skanseslagere hadde stått espalier for Bergen Stupeklubb, og som betaling, inviterte de hele korpset på et stupekurs i Sentralbadet – noe som så ut til at alle skansegutter likte.

Etter vi hadde kledd på oss uniformene, spiste vi is før vi marsjerte mot «Pitterhaugen» for å treffe gamlekarene. Vi var litt etter tidsskjema, så gamlekarene møtte oss ved Lidohjørnet.

Det var veldig mange folk i byn, siden Bon Jovi spilte konsert samme kveld. Jeg er sikkert på at Skanseguttene fikk mer oppmerksomhet da vi marsjerte over fisketorget, enn det Bon Jovi fikk hele den kvelden.

Vi marsjerte så en runde i strøket, før sjef og styreformann Jan Frode Grønvigh holdt taler for korpset, gamlekarene, og alle de andre skanseinteresserte som hadde møtt opp og følgt korpset gjennom gatene i byn. Vi avsluttet med en fellesparade for fanen.

Alt i alt, var det en vel gjennomført dag, av både gamlekarer og aktive. Jeg håper alle koste seg like mye som meg.

Skroll til toppen