KLAR TIL Å MELDE DEG PÅ?

INNMELDING

 

For å bli med i Skansens Bataljon må man ha begynt i 1. Klasse på barneskolen, man kan gå i korpset til man er 23 år gammel. 

Medlemskap i Skansens Bataljon er gratis første sesongen og koster 200 kroner per sesong videre. Under er det et skjema som må fylles ut. Når det er sendt inn til oss vil vi kontakte dere for å finne en dag dere kan komme og melde inn gutten(e) deres.

 

Det er også mulig å melde inn et nytt medlem ved å møte opp i Skansen Brannstasjon i innmeldingsperioden som er mellom 18. Januar og 5. Mars i 2021.

 

HVA VIL DU BLI?

SOLDAT

Soldatene er de yngste medlemmene i korpset, og går med buer. De fordeles mellom 4 pelotonger, som er fordelt i 2 kompanier. Hvis du vil vite mer om soldater og de forskjellige pelotongene les mer her.

SLAGER

Slagerne går i midten av korpset og bærer skarptrommer og ledes av tamburmajoren. De er som regel fylt 12 år, og har som oftest gått som soldat først. Hvis du ønsker å gå som slager må du først lære deg å slå, som du kan gjøre på slagertrening, de avholdes hver onsdag kl. 18:00. Les mer og slagergjengen her.

BAJONETTBÆRER

Bajonettbærere er en helt ny menig stilling i korpset, og vil ikke åpnes for medlemmer før sesongen 2022. For å bli bajonettbærer må man være fylt 12 år. Du kan lese mer om den kommende bajonettgarden her.