DEN BESTE ALLIANSEN

26. MAI 2013

Klokken 12.30 stilte korpset opp utenfor Skansen Brannstasjon. Solen skinte og værgudene var med oss i dag, noe de ikke har vært de andre marsjdagene. Noe som strålte mer enn solen var 50 stolte skansegutter. Da vi kom ned til Kjøttbasaren møtte vi Sandvikens som ventet på oss.

Derfra gikk turen videre til vårt planlagte møtested, Tårnplass, hvor vi måtte vente litt på Sydnæs Bataljon. Da vi ankom Skansesvingene ble det selvfølgelig slagerkonk. Skanseslagerene ga som vanlig alt, og selvfølgelig var Skansens best!

Da vi var kommet til Fjellveien ble det servert ferske ost og skinke baguetter og brus. All ros til foreldregruppen for en fantastisk smakfull lunsj. Etter lunsjen marsjerte vi videre til Mulebanen.

Klokken 16.00 stod korpsene oppstilt og klar for innmarsj på Mulebanen. I år var det en spesiell dag for SSS-alliansen. Da alle korpsene hadde marsjert inn til sine marsjer kom det en gratulasjonstropp marsjerende inn. Det besto av noen utvalgte gamle karer fra alle de tre korpsene. Dette var fordi det i år er det 35 år siden SSS-alliansen ble etablert. Deretter var det tid for korpsenes oppvisning. Sydnæs var dessverre for få til å gjennomføre oppvisningen så derfor var det bare Sandvikens og Skansens som hadde oppvisninger i år.

Etter en vel gjennomført oppvisning var det defilering før felles faneparade. Etter felles paraden ble det marsjert tilbake til Skansen hvor dagen ble avsluttet med nok en parade for fanen.

Takk til alle foreldre som var med å hjelpe til denne dagen! Og ikke minst, masse skryt til skanseguttene for en fantastisk god innsats !

Skroll til toppen