EN HILSEN FRA SJEFEN - VÆR TRYGG OG HOLD UT!

26. MARS 2020

Kjære Skansegutter, Gamlekarer og alle Buekorpsinteresserte…Dette er en dyster tid, ikke kun for Skansens, men for alle buekorps, alle aktiviteter, og for hele verden. Det er tider som dette vi ikke må miste håpet. 

Koronaviruset sprer seg raskt over verden og det er derfor viktig at vi viser at Skansegutter er flinke å ta ansvar når det gjelder. 

 

Det er i disse tider ikke så lett å vite helt hva man skal finne på eller hva som skjer videre. Det er svært synd at dette viruset har spredt seg så raskt som det har, og at det måtte skje midt i jubileumssesongen. Da det kom til Bergen tok det ikke lange tiden før Rådet og Foreningen måtte sette seg ned for å sørge for at det ble tatt tiltak i lokalet og ved sesongstart for å sørge for at det ikke skulle være noen spredning i korpset.

Men det går ikke alltid som planlagt og etter oppvisningsøvingen Onsdagen etter, ble vi og de fleste andre buekorpsene bedt om å avlyse all aktivitet frem til 30. Mars. Og vi vet nå at det allerede er utsatt videre til 13. April og muligens lengre. Nå handler det om å vise solidaritet og å ta situasjonen seriøst. 

 

Det er kanskje ikke marsjdager å møte opp til men på et tidspunkt blir det marsjering igjen. Og derfor er det viktig at alle sammen øver foran speilet. Det er til de fleste delt ut en instruksjonsbok for eksersis og det kommer videoinstruksjoner fortløpende både her på facebook og på youtubekanalen vår..

 

Og ikke nok med det! Det vil alltid foregå noe med Skansens Bataljon, og vi kan love at det planlegges en haug med gøye ting å gjøre mens vi venter på at dette skal gå over. Så følg med! Det er ikke over enda!
Skansehilsen

Rådet 2020 

 

v/ sjef Vegard Sivertsen

 
Skroll til toppen
Rull til toppen