FELLESOPPVISNINGEN 2019

5. MAI 2019

Lørdag den 04. Mai var det på tide med den årlige fellesopvisningen med SSS Alliansen. Bataljonen stilte 37 gutter på linje kl. 12:15 presis og møtte Sandvikens og årets arrangør Sydnæs nede ved torgalmenningen. 

 

Etter sjefene var ferdig med en kjapp prat om dagen, sluttet korpsene seg til en stor SSS-Bataljon som rettet seg mot Skansesvingene. Der ble det avholdt to slagerkonkurranser som Skanseslagerene selvfølgelig vant. Videre gikk turen opp gjennom Fjellveien hvor posisjonsbyttet var like gøy som vanlig, og med sjefen i slagergjengen, og en soldat og slager i front, dro Skansen med teten for Mulebanen. Korpsene ankom til musikkorps med marsjene og stort publikum. 

 

Som arrangør begynte Sydnæs som i år skulle avholde en oppvisning for første gang på mange år, en stolt dag ikke bare for de, men også for Skansens og Sandvikens. Etter alle korpsene var ferdig med sine oppvisninger, defilering og felles parade, gikk de retning Sandvikens hvor hele alliansen skulle delta på Sandvikens Madam Felle-tradisjon. 

 

Etter det splittet korpsene seg og Skansens returnerte til Tårnet for å avslutte med parade for fanen.

Skroll til toppen