IDRETTSDAGEN 2019 - HVOR ER SANDVIKENS?

27. MAI 2019

Søndag den 26. Mai var det på tide for Skanseguttene å beskytte vandrepokalen for SSS-Alliansens idrettsdag. For i år var første gangen siden 2016 at idrettsdagen ville bli avholdt som idrettsdag på Skansemyren. Skanseguttene stilte på linje ved Tårnet kl. 10:00 hvor Sydnæs kom Bataljonen i møte før de dro retning Skansemyren.

Sandvikens avlyste kvelden før for å dra på AdO Arena i stedet, sikkert i frykt for å tape mot de veltrente Skanseguttene. Korpsene ankom Skansemyren en time foran skjema, men maten var allerede klar, så det var ingenting å fortvile. Guttene skiftet kjapt til idrettstøy og så var konkurransene i gang! Løping, Ballkast, Lengdehopp og en durabel fotballkamp endte med store glis fra begge bataljonene.


Men det måtte være en vinner. Og resultatene viste at Skansen skal beholde pokalen i minst ett år til når tronen igjen skal utfordres, forhåpentligvis av begge bataljonene. Korpsene avsluttet med felles parade ved tårnet før Sydnæs rettet seg hjemover og Skansen trådde av.