IDRETTSDAGEN 2019 - HVOR ER SANDVIKENS?

27. MAI 2019

Søndag den 26. Mai var det på tide for Skanseguttene å beskytte vandrepokalen for SSS-Alliansens idrettsdag. For i år var første gangen siden 2016 at idrettsdagen ville bli avholdt som idrettsdag på Skansemyren. Skanseguttene stilte på linje ved Tårnet kl. 10:00 hvor Sydnæs kom Bataljonen i møte før de dro retning Skansemyren.

Sandvikens avlyste kvelden før for å dra på AdO Arena i stedet, sikkert i frykt for å tape mot de veltrente Skanseguttene. Korpsene ankom Skansemyren en time foran skjema, men maten var allerede klar, så det var ingenting å fortvile. Guttene skiftet kjapt til idrettstøy og så var konkurransene i gang! Løping, Ballkast, Lengdehopp og en durabel fotballkamp endte med store glis fra begge bataljonene.


Men det måtte være en vinner. Og resultatene viste at Skansen skal beholde pokalen i minst ett år til når tronen igjen skal utfordres, forhåpentligvis av begge bataljonene. Korpsene avsluttet med felles parade ved tårnet før Sydnæs rettet seg hjemover og Skansen trådde av.

Skroll til toppen
Rull til toppen