ingenting stopper skanseguttene

29. APRIL 2013

Søndag 28. april trosset 40 stolte og tøffe skansegutter vær og vind for å være med på den årlige fellesutmarsjen til Skansemyren.

Sydnæs og Sandvikens bataljoner møtte oss ved branntasjonen på Skansen ca. klokken 12.00. Skansens var desidert størst. Noe vi offiserer selvfølgelig synes er kult, men samtidig er det trist og se at våre to gode vennekorps sliter veldig med rekrutteringen. Skansens stilte 15 slagere, og de andre korpsene hadde derfor ikke sjans i slangerkonken på veien opp til Skansemyren.

Da vi ankom Skansemyren så vi raskt at været ikke kom til å bedre seg. Men som de tøffe skansegutter vi er gir vi ikke oss uten å forsøke. Offiserene i de respektive korps gjorde et tappert førsøk på å aktivisere guttene i de forskjellige idrettsgrenene, løping, ballkast og fotball. Men mange var våt og kald og ville forståelig nok heller varme seg i garderobene. Vi valgte derfor å avslutte en del tidligere enn planlagt. Det ble felles faneparade på Skansemyren før korpsene skilte lag. Skansens Bataljon var det eneste korpset som valgte å marsjere fra Skansemyren, de andre korpsene ble kjørt hjem i biler.

Ca. to timer før planlagt tid avsluttet vi på Skansen. Guttene som ikke ble hentet med en gang var med offiserene inn i brannstasjonen, hvor vi spilte bordtennis og fotballspill.

Alle fremmøtte skansegutter fortjener mye skryt. Selv om ikke værgudene var med oss denne dagen hørte vi ingen klaging og alle viste at de er tøffe gutter! Vi håper på bedre vær under de store dagene som nå kommer i mai.

Skroll til toppen