JUBILEUMSSESONGEN STARTER MED REKORD!

8. MARS 2020

Lørdag den 7. Mars stilte 50 staute gutter på linje utenfor Skansen Brannstasjon for å starte våren! Som ifjor gikk teten til Peppes, den nye tradisjonen for Skansens. Tross været var det kun smil fra guttene og med det var korpset på vei mot byn!

”KOM IGJEN!!!“ Låt det fra slagergjengen da korpset rundet svingene og tamburin fyrte av ”Hoffaren“. Hele Bergen fikk frysninger og rettet øynene mot Vetrlidsallmenningen og så verdens stiligste buekorps komme mot dem.

Da bataljonen svingte inn på Torgallmenningen tok Hornblåser Truls til hornet og satt i gang en helt fantastisk slagergjeng med hornblåsermarsjen. Like etter ankom de Peppes pizza og ble straks servert Pizza til guttene var godt over mett. Brus ble det selvfølgelig også, og mange fikk til og med to serveringer av brus, for sjefen lovet at alle som tok med venner til linje skulle få litt ekstra!

 

Så vendte korpset snuten mot Skansen i et skikkelig regnvær. Da de ankom ble JubileumsRådet presentert for korpset og avsluttet så dagen med en kamp mellom Fanebærerens parade og den sterkeste vinden opplevd på en sesongstart på flere år!

Skroll til toppen
Rull til toppen