KINODAG - I FARTA

13. MARS 2016

Den 2. Marsjdag var det klart for den årlige kinodagen. Turen gikk som vanlig til Bergen kino hvor den helt nye filmen ‘Alvin og Gjengen – I Farta’ sto på programmet, noe som viste seg å falle i smak hos Skanseguttene.

Klokken 13:00 stilte 36 Skansegutter på linje på Skansen. Turen gikk direkte fra Skansen til Bergen kino, men innom Torgallmenningen for å vise seg frem. Tross for regnbyer i de tidligere dager og tidligere denne dagen, hadde vi igjen været med oss, og hadde opplett også på denne dagen. 

 

Korpset ankom kinoen en god halvtime før filmen startet, slik at Skanseguttene kunne kjøpe seg lit godis, gjerne en popcorn og en brus før de entret kinosalen. De hadde nemlig fått reservert en kinosal helt for seg selv! Med verdens beste buekorps og en helt ny knallgøy film, i kombinasjon med popcorn sjokolade, snop og brus, kunne det ikke bli bedre!

 

Filmen var ferdig like etter klokken 16:0, så ble det en kjapp toalettpause før gutten stilte på linje utenfor kinoen for å dra tilbake til Skansen

 

På veien tilbake observerte flere av Skanseguttene våre allierte venner, Sydnæs Bataljon, som også var ute og marsjerte i by’n denne dagen. 

Når korpset ankom Skansen, ble det utdeling av oppdatert sesongprogram, samt parade for fanen. Tross sterk motvind klarte fanebæreren å holde fanen oppe, og mestret paraden fullt ut. Det ble dermet utbringt et Skansehurra for denne flinke fanebærer.

 

De avsluttet klokken 17:00. Etter det vendte Skanseguttene nesen hjemover etter en endt, knallgøy dag med film, snop og marsj!

Skroll til toppen
Rull til toppen