landtur 2021

Etter å nøye ha sett på utviklingen av COVID-19 situasjonen, besluttet rådet i desember 2020 å avlyse den planlagte landturen til Kristiansand i 2021. Turen ble utsatt til sesongen 2022, og en ny destinasjon har blitt satt for i år. 

 

Årets tur blir en dagstur på sesongavslutningsdagen den 19. Juni. Korpset reiser til Os sin fine strand; Mobergsvikjo hvor korpset skal grille og bade. Siden turen er relativt kort har det ikke blitt laget et utdypet program for turen enda. Det vil komme et skriv med klokkeslett og generell info som en vanlig galla dag. Dette skrivet deles ut ca. 2-3 uker før turen. 

landtur 2022

Sesongen 2022 har rådet satset på for å få reise med fullt korps uten pandemitrøbbel. Da datoer må settes på nytt, kan vi si at det som planlagt for i år vil ta plass ca. første uken i juli. Turen vil vare i 4-5 dager hvor korpset vil bo på dyreparken hotell, og oppleve alt Kristiansand har å by på. Korpset vil marsjere i sentrum, dra i dyreparken og på badeland, se på sabeltannshow og ha en haug med gøye landturskonkurranser og aktiviteter for guttene!

 

Mer info om denne turen vil komme ila. sesongen både fra gjeldene rådet og fra rådet valgt 2022. Det vil også bli et gjeldene tema på de fleste foreldremøtene fremover for å kunne planlegge turen best mulig.