landtur 2022

landtur 2022

Som de fleste Skansegutter vet har det blitt planlagt en tur til Kristiansand i to gode år nå, i fjor og i år, hindret av pandemispredning. Men i 2022 skal endelig den etterlengtede turen skje!

 

Turen tar plass fra den 7-10. Juli i sommeren 2022. Avreise er fra Vetrlidsallmenningen om morgenen den 7. der vi blir hentet med buss som kjører oss til Kristiansand. Ved ankomst stiller korpset opp for å marsjere gjennom sentrum og holde oppvisning på Christianholm Festning. Når det er ferdig marsjeres det tilbake til bussen som vil ta oss til Dyreparken hotell hvor vi skal bo. Vi skal blant annet tilbringe tid i dyreparken og på badelandet og mye annet moro. Og på siste kvelden skal vi på forestillingen: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet!

Hjemreisen er 10. Juli om morgenen hvor vi tar samme rute tilbake. Vi blir hentet med buss på hotellet, og denne vil ta oss til festplassen, og derfra marsjerer vi opp til Skansen for sesongavslutning.

 

Påmelding starter nå men har frist 1. Januar 2022. Likevel oppfordrer vi alle til å melde seg på så fort som mulig ettersom vi har begrenset plass på turen.

 

 

Prisen for å være med på turen er satt til 2000kr, og aldersgrensen for å være med er 6 år (født før 31.12.16). Prisen inkluderer selve reisen, kost og losji, samt alle aktiviteter i  Kristiansand. Egne lommepenger kommer i tillegg.