SESONGAVSLUTNING 2020

7. JUNI 2020

Lørdag 6. Juni stilte korpset 42 på linje for å avslutte sesongen. Regnet var ikke langt vekke, men holdt seg unna til dagen var avsluttet. Det var mange utmerkelser utdelt, og ikke minst taler som gjorde både tilskuere og aktive tårevåte. Defileringen ble gjort litt annerledes grunnet avstandsreglene og paraden var flott. Men det stod fortsatt én ting igjen på listen. Under utdelingen av hederstegn var fanegarden i gang med rådets siste avskjed til vegard. Ikke bare var skansedammen tom, men det var uansett ikke lov å komme i kontakt med hverandre så, sjefen kunne ikke gripes. De 4 pelotongsjefene, fanebæreren og tamburen fikk en bøtte hver. Og fra 1. Kompanisjef lød det: Offiserer for front!

Og for front kom de. Klar med bøttene talte de til 3. Og Vegard fikk sin gamlekarsdåp. Men over var det ikke, for resten av korpset stod utrustet med vannballonger, og igjen kommanderte 1. Kompanisjef: Bataljon, Fyr!

 

Både soldater og slagere fikk tatt seg et kast eller to. Og så måtte dagen fullføres. Korpset marsjerte til flaggstangen hvor det ble firt til lyden av hornet. Da de trådte av stod foreldreguppen klar med is til alle mann.

Skroll til toppen