KINO MED SKANSENS

30. MAI 2021

For sjefens overraskelse sto 32 soldater på linje ved brannstasjonen klar for å se på film.

Bataljonen skulle på kino tidligere i sesongen men måtte jo dessverre avlyse grunnet Covid regler, noe som leit må sies for ofte for tiden

 

Men denne gangen hadde korpset mulighet, og med sjefens overraskelse i vente var det lite som kunne gledet guttene mer enn å få få igjen den tapte marsjdagen. Solen skinte, og det var varmt og godt når korpset marsjerte fra Skansen klokken 12.15, og gjennom byen til kinoen. 

Når korpset var framme med kinoen samlet troppene inn buene, og det ble delt ut kinobilletter til alle sammen. Pelotongvis gikk guttene inn og kjøpe snop og brus til filmen, derfor tok det litt tid før alle kunne gå inn i salen. Filmen korpset skulle se het Raya og den store stygge dragen.

 

Men for en gangs skyd var det en kinoreklame som vekket interessen hos alle i salen, nemlig da en god kjenning, næmlig alliansevennene i Sandvikens Bataljon sin vervefilm kom på. Skanseguttene har allerede hjertet sitt plassert men applauderte likevel Sandviksguttenes harde innsats, og ville gjerne selv hatt en Skansereklame til kinoene.

 

Etter to timer med film var det på tide med reisen tilbake til Skansen. Fortsatt med været på sin side. Marsjerte de taktfast mot lokalet og avsluttet med parade.

Skroll til toppen
Rull til toppen