SKANSEGUTTER I ''BADEKARET''

16. OKTOBER 2012

Lørdag klokken 15.00, møtte 10 skansegutter på Skansen, for å se «hockeyhelten» Carl-Henrik Andersson brilliere på isen i Bergenshallen.

Vi gikk felles ned til bybanen, og tok den opp til Sletten Senter. Derfra gikk vi opp til Bergenshallen. Da vi ankom Bergenshallen, traff vi 4 skansegutter som også var klar for å heie vår egen «Calle» fram på isen.

Da vi gikk inn i ishallen for å betale inngangsbillett, sier billetøren at vi bare kan gå inn å sette oss. Idag kommer skansegutter gratis inn! Carl-Henrik hadde ordnet gratisbilletter til oss! Det er det jammen ikke mange som får skal jeg si deg!

Vi satte oss ned, og ventet spent på at kampen skulle begynne. Klokken 16.00 kom det spillere ut på isbanen. Carl-Henrik stilte fra start, og imponerte fra første stund. Er det rart han blir sett på som et av Norges største Ishockeytalenter? Under kampen traff vi flere gamlekarer, blant annet Morten Reksten og Eirik Hagesæter. Sistnevnte tok også mange bilder av skanseguttene som var i Bergenshallen.

Da hockeykampen var ferdig, hadde Carl-Henrik scoret TO (!!!) mål. Han ble også kåret til banens beste spiller. Det var veldig kult.

Etter kampen, tok jeg med meg Scott Nicolay Rakner, og hans kamerat, (som begynner i Skansen så fort som mulig) med ned på isen, og tok et bilde med matchvinner, og skansegutt, Carl-Henrik Andersson.

Så tok vi bybanen tilbake til sentrum, og avsluttet der.

Jeg, og resten av gjengen på Skansen, er stolte over ishockeyhelten vår. Vi er sikker på at han kan bidra med mye bra i (den kommende) sesongen, både på Skansen og på isen.

Skroll til toppen
Rull til toppen