SKATTEJAKT!

20. SEPTEMBER 2019

Torsdag den 19. September ble første Skanseklubb i 2019 avholdt. På programmet stod skattejakt, og skattejakt ble det. Det var høye forventninger til oppmøte etter all vervingen som var blitt gjort fra begynnelsen av August. I fjor stilte 12 gutter opp på første Skanseklubb, men i år stod 30 gutter på døren da klokken slo 17:30.

 

Offiserene som kom for å gjøre det klart et bar timer før, måtte selvfølgelig trekke på smilebåndene når de så et så sterkt oppmøte, og gleden spredte seg på hele Skansen. Nye og kjente ansikter var tilstede, og mange foreldre møtte også opp for å se hvordan Skansehøsten skulle starte.

 

På serveringen var det hotdogs og brus, som er et tradisjonelt måltid på Skansen, og før jakten på skatten begynte, ble det også avholdt et par runder med »Høyre om, Venstre om».

 

Når jakten begynte kunne man sikkert hørt » SKATTEJAKT, SKATTEJAKT, SKATTEJAKT!» Helt ut til Nordnæs, for det var dette alle hadde ventet på.

De løp fra post til post, både i og utenfor tårnet, og til slutt fant de skatten som lå i toppen av Skansen Brannstasjon. Hva skatten var? Vel, det vet bare de som fant den…

Skroll til toppen