verv dine venner!

Skansens er alltid på utkikk etter nye gutter, og vi ønsker at alle Skansegutter bidrar til å gjøre Bataljonen større ved å Verve flere gutter!

Å verve betyr å få noen med. Så hvis man har en venn eller flere og tar de med til Skansens og de blir med i buekorpset, så har man vervet. Og når man verver nye gutter er det vel fortjent med premier for innsatsen! Se de kule premiene vi har for de som verver for oss!

hvordan verve

Av og til kan man kanskje klø seg litt i hodet over hvordan man kan få med seg en venn eller ti opp på Skansen, og vi er her for å hjelpe! 

Spør pelotongsjefen din om han kan lage invitasjoner til neste Skanseklubb, så kan du dele dem ut til klassekameratene dine! Spør mor eller far om de kan snakke med foreldrene til vennene dine om de kan få være med på Skansen neste gang det er marsjdag

regler

For at en verving skal gjelde må gutten/guttene man har vervet:

  • Ha deltatt på minst halvparten av marsjdagene til korpset.
  • Melde seg inn i korpset

mix & match

Med premiene kan man velge forskjellig. Hvis man f. eks verver 4 gutter men ikke ønsker seg en spillkonsoll, kan man få 8 kinobilletter istedet. 

Hvis man er kjempeflink og verve så begynner tellingen på nytt etter 4 gutter! Det betyr at hvis du verver 8 gutter fra klassen din, så kan du jaggu få 2 forskjellige spillkonsoller! 

Skroll til toppen
Rull til toppen